• coseepacking

Babagan Kita

KITA ING INDUSTRI, Dadi Kowe ORA KUDU

Wuxi CO-See Packing minangka salah sawijining produsen kacamata, kacamata, aksesoris kacamata utama ing industri optik. Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman, Co-See nyedhiyakake layanan luar biasa, produk berkualitas tinggi lan rega kompetitif lan uga nawakake kapabilitas desain kanggo nggawe kasus lan aksesoris khusus. Nggunakake teknologi paling canggih, kita nggawe kontrol kualitas sing terus-terusan lan ketat ing produk sajrone proses manufaktur, uga ngerti kasunyatan manawa perusahaan spesialis ing OEM lan produk bisa ditampa kanthi apik ing pasar ing omah lan luar negeri. Bekerjasama karo perusahaan kita, kita bakal bisa ndeleng jagad sing luwih cerah!

Warta

Bekerjasama karo perusahaan kita, kita bakal bisa ndeleng jagad sing luwih cerah!

  • GlassTec - Tantangan Anyar

    Glasstec VIRTUAL wiwit tanggal 20 nganti 22 Oktober wis sukses ngatasi kesenjangan antara saiki lan glasstec ing wulan Juni 2021. Kanthi konsepe kalebu transfer ilmu digital, kemungkinan presentasi novel kanggo para peserta pameran uga opsi jaringan virtual tambahan, dheweke wis yakin ...

  • Tampilake LOFT EYEWEAR

    LOFT Eyewear Shows minangka acara kacamata mewah independen utama sing dianakake saben taun ing New York City, Las Vegas lan saiki San Francisco. Wiwit taun 2000, acara LOFT nampilake desainer paling eksklusif lan canggih saka saindenging jagad. Kita minangka klompok desainer sing padha, lan independen ...

  • Pameran Digital Perdagangan Internasional China Eropa Diadegake ing Beijing

    Pameran Digital Perdagangan Internasional China Eropa, sing didhukung China CCPIT, Kamar Dagang Internasional China lan Asosiasi Perdagangan Layanan China bebarengan, dianakake ing Beijing tanggal 28 Oktober taun iki. Pameran iki kanggo mengeti 45 taun dipinoinoino-Eropa ...

Produk liyane

Bekerjasama karo perusahaan kita, kita bakal bisa ndeleng jagad sing luwih cerah!